Hvem vi er ......

Sjælland

Christian Hedeskov

Har 25 års klinisk erfaring som fysioterapeut, heraf 15 år som leder og direktør for Fysioterapi NordVest i København. Tidligere fungeret 4 år som klinisk underviser tilknyttet Fysioterapiskolen i København; I den forbindelse efteruddannelsesforløb i Supervision og Pædagogik.
Siden 2006 beskæftiget sig intensivt med kropspsykoterapi og specielt Somatic Experiencing®. Primært haft klienter i individuel terapi. Har arbejdet med mange varierende traumetilstande, med særligt fokus på PTSD, kronisk smerte, følger efter ulykker og kritisk sygdom.
En særlig interesse er traumatiske aspekter ved sygdom og medicinske procedurer som operation, narkose og invasive procedurer.
Arbejder med både berøring og samtale med fokus på kropslige reaktioner og regulering af nervesystemet. Har specialiseret sig i dette gennem adskillige postadvanced SE workshops og andre træninger i kropspsykologiske dynamikker.
Arbejder aktuelt i egen praksis med unge og voksne klienter i individuel terapi med udgangspunkt i Somatic Experiencing®( SE ) og neuroaffektiv psykoterapi.
Certificeret i Somatic Experiencing®Practitioner & Neuroaffektiv Psykoterapi (Marianne Bentzen & Susan Hart). Har siden 2009 assisteret på SE uddannelsen i Danmark, Tyskland og Tyrkiet. 
Godkendt seniorassistent og lærerterapeut på alle niveauer i SE uddannelsen.

Email: traumeterapi@gmail.com
Tel: 28761554

Jylland

Lisbeth Ingvartsen Roberts

Har undervist fysioterapeuter og andre sundhedsprofessionelle i Kraniosakralterapi gennem 12 år.
Gennem hele fys karrieren, har Lisbeth undervist mange forskellige patientgrupper på hold, ex ryg, lunge ,nakke patienter, i klinik og i Fysioterapeuternes aftenskole i Århus, i FO regi.
Gennem de sidste 10 år har hun integreret SE – traumeterapi, kraniosakralterapi og healing i klinikken.
Projektarbejde, dels som leder og dels som ansat: i Horsens Statsfængsel, Mobningsprojekt, Projekt i Baglandet, Healing Projekt til kræftoverlevere med senfølger.

Web:  www.sundhedscentrum.com

Email : lisbeth@sundhedscentrum.com
Tel: 24850304